Turneul de tenis de la Shenzhen | Halep merge mai departe, în timp ce Mihaela Buzărnescu nu a reuşit să treacă de Şarapova! Rusoaica a câştigat în minimum de seturi

Liderul mondial Simona Halep s-a calificat, luni, în optimile de finală ale turneului de la Shenzhen (China), desfăşurat pe hard şi dotat cu premii în valoare de 626.750 de dolari.

2739 afișări
Imaginea articolului Turneul de tenis de la  Shenzhen | Halep merge mai departe, în timp ce Mihaela Buzărnescu nu a reuşit să treacă de Şarapova! Rusoaica a câştigat în minimum de seturi

Turneul de tenis de la Shenzhen | Românca Mihaela Buzărnescu nu a avut antidot pentru Şarapova! Rusoaica a câştigat în minimum de seturi

Halep a obţinut o victorie facilă, în prima rundă a turneului de la Shenzhen, scor 6-4, 6-1, în faţa americancei Nicole Gibbs, locul 110 WTA. Partida a durat o oră şi nouă minute.

În optimi, Simona Halep o va întâlni pe chinezoaica Ying-Ying Duan, numărul 91 WTA.

Halep trebuie să câştige turneul de la Shenzhen pentru a fi sigură că rămâne pe locul 1 WTA. Halep a arătat un tenis consistent în prima partidă din China, pierzându-şi serviciul o singură dată. Ea a reuşit nu mai puţin de cinci break-uri în faţa lui Gibbs, care a cedat la a doua minge de meci.

TITLURILE ZILEI

Halep a făcut foarte puţine greşeli şi a mărturisit că a jucat cu multă determinare şi datorită spectatorilor care au venit în număr mare să o vadă. "Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că aţi venit la meci! E foarte frumos să joc aici la Shenzhen, unde am şi câştigat titlul acum doi ani. Mă bucur pentru prima victorie a anului", a declarat Halep la interviul acordat pe teren.

Burzănescu s-a lovit de rusoaica Şarapova

Maria Şarapova (Rusia, 59 WTA) a fost prea puternică pentru românca Mihaela Buzărnescu (56 WTA), iar vedeta din Rusia s-a impus cu 6-3, 6-0 în prima manşă a turneului International de la Shenzhen.

Şarapova a câştigat 12 game-uri la rând cu Buzărnescu

Buzărnescu, singurul doctor în educaţie fizică şi sport din tenisul feminin, scrie Prosport, a fost învinsă luni dimineaţă de Şarapova, campioana din Rusia făcând o adevărată demonstraţie de forţă! Mihaela a jucat inteligent şi în acelaşi timp curajos doar câteva game-uri, dar a fost mult până Maria şi-a intrat în ritm. De la scorul de 3-2 cu break pentru "Miki", Şarapova şi-a adjudecat o serie de 12 game-uri consecutive.

Rămânem cu o singură victorie românească după ziua de luni

Mihaela a intrat pe teren imediat după meciul câştigat de Simona Halep în faţa americancei Nicole Gibbs, scor 6-4, 6-1, dar Buzărnescu nu a reuşit să aducă a doua victorie românească a zilei! Şarapova a fost imperială, a gestionat meciul precum o mare campioană şi a eliminat-o pe "Miki" după o oră şi 22 de minute de joc. Maria Şarapova o va întâlni pe americanca Alison Riske în optimile de finală.

După ce a părăsit concursul de simplu, Buzărnescu se va concentra pe proba de dublu a turneului de 750.000 de dolari. Mihaela Buzărnescu şi Irina Bara vor întâlni o altă echipă 100% românească în sferturi, pe Simona Halep/Irina Begu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici