U Craiova - Concordia Chiajna 0-1, în etapa 5 a Ligii 1

Craiova a pierdut meciul de pe teren propriu împotriva Concordiei Chiajna, scor 1-0. Gorobsov a marcat unicul gol al partidei în minutul 81. Antrenorul ilfovenilor, Ionuţ Badea, a dezvăluit cum echipa sa a reuşit să plece cu toate cele trei puncte din Bănie.

130 afișări
Imaginea articolului U Craiova - Concordia Chiajna 0-1, în etapa 5 a Ligii 1

U Craiova - Concordia Chiajna 0-1, în etapa 5 a Ligii 1

”A fost o atmosferă senzaţională în tribune. Este un rezultat care mă mulţumeşte foarte mult. Jocul este în construcţie, iar grupul se formează în urma unor meciuri de genul acesta. Am aşteptat cumva căderea lor fizică, care a şi venit după minutul 70. Nu eram mulţumit cu un egal. De la început am vrut să jucăm cu doi atacanţi.

De la început ne-am gândit la victorie. Dacă veneam aici să obţinem un singur punct sunt sigur că am fi pierdut. Le-am cerut jucătorilor să fie agresivi şi să fie încrezători că vor marca după minutul 70, aşa cum s-a întâmplat. La Donkor a fost un atac întârziat şi sunt convins că arbitrul a luat decizia bună. Apoi au fost câteva decizii în compensaţie, dar greşeli umane, nimic intenţionat”, a spus Ionuţ Badea.

TITLURILE ZILEI

Cu această victorie, Concordia Chiajna urcă pe locul patru în Liga 1 Betano, cu şapte puncte, la egalitate cu Viitorul, Hermannstadt, Astra, Sepsi, Dinamo şi Gaz Metan. Craiova rămâne cu cinci puncte şi ocupă poziţia a 12-a, la şase puncte de liderul CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici