"U" Transilvania Cluj, la al treilea antrenor în şase luni

CS Universitatea Cluj a anunţat, joi, instalarea celui de-al treilea antrenor în acest sezon, Lucian Baciu, după ce Ioan-Ani Senocico a demisionat.

255 afișări
Imaginea articolului "U" Transilvania Cluj, la al treilea antrenor în şase luni

"U" Transilvania Cluj, la al treilea antrenor în şase luni (imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Handbaliştii clujeni au început stagiunea 2012-2013 cu antrenorul Liviu Jurcă pe banca tehnică, dar acesta a fost îndepărtat după nici două luni. I-a urmat în funcţie fostul jucător al echipei ardelene, Ioan-Ani Senocico, soţul căpitanului de la "U" Jolidon Cluj, Mihaela Ani-Senocico.

În luna ianuarie a fost schimbată şi conducerea secţiei, iar noii oficiali ai echipei au decis în aceste zile o nouă mutare pe banca tehnică, din cauza rezultatelor slabe. Aceştia i-au propus lui Ani-Senocico să treacă în funcţia de antrenor secund, dar acesta a refuzat şi a demisionat, astfel că echipa va fi condusă doar de Lucian Baciu, şi el fost jucător la "U" Cluj, dar şi la Dinamo Bucureşti.

TITLURILE ZILEI

După 12 etape derulate în Liga Naţională, formaţia clujeană se află pe locul 12, ultimul, cu doar două victorii şi în pericol de retrogradare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici