UEFA a anunţat numărul biletelor care le revin suporterilor români, la semifinala România - Germania

Suporterii români au surprins toată Europa prin modul în care susţin naţionala U21 la Campionatul European, iar acest lucru se va întâmpla, mai mult ca sigur, şi la semifinala cu Germania.

435 afișări
Imaginea articolului UEFA a anunţat numărul biletelor care le revin suporterilor români, la semifinala România - Germania

UEFA a anunţat numărul biletelor care le revin suporterilor români, la semifinala România - Germania

Partida este programată la Bologna, pe Stadio Renato Dall'Ara (capacitate - 38.279 de locuri), iar organizatorii au anunţat câte bilete le revin românilor. 5.588 sunt tichetele garantate, în diferite sectoare ale stadionului. Numărul fanilor va fi cu mult mai mare. În partidele cu Croaţia, Anglia şi Franţa, suporterii români au venit într-o proporţie din ce în ce mai numeroasă şi, datorită mizei meciului, stadionul va fi din nou unul galben. În partida de luni seară cu Franţa, au fost în tribune peste 10.000 de fani români.

TITLURILE ZILEI

Preţul biletelor pentru o semifinală de Campionat European sunt mai mult decât accesibile. Acestea au fost împărţite în două categorii:
Categoria 1: Adulţi: 8 euro, U21: 5 euro
Categoria a 2-a: Adulţi: 5 euro, U21: 3 euro

România U21 şi Germania U21 se vor înfrunta joi, de la ora 19:00, în prima semifinală la Euro 2019. Cele două naţionale au câştigat grupele din care au făcut parte şi şi-au asigurat deja prezenţa la Jocurile Olimpice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici