UEFA a confirmat candidaturile pentru Euro-2016

UEFA a confirmat, marţi, la încheierea Comitetului Executiv de la Copenhaga, că a primit patru candidaturi pentru organizarea Euro-2016: Franţa, Italia şi Turcia - singure, precum şi un dosar comun, Norvegia-Suedia.

8 afișări
Imaginea articolului UEFA a confirmat candidaturile pentru Euro-2016

UEFA a confirmat candidaturile pentru Euro-2016

"Candidatele, Franţa, Italia, Norvegia-Suedia şi Turcia, vor primi la 3 aprilie 2009 un caiet de sarcini şi trebuie să prezinte dosarele lor la UEFA la 15 februarie 2010", a anunţat forul fotbalistic european.

Decizia finală va fi luată de Comitetul Executiv al UEFA la 27 mai 2010. Campionatul European din 2016 va fi primul la care vor participa 24 de echipe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici