Uhrin şi Jindra au fost demişi de la CFR Cluj

Consilierul sportiv al formaţiei CFR Cluj, cehul Dusan Uhrin jr., şi antrenorul principal Ales Jindra au fost demişi, duminică dimineaţă, de la conducerea tehnică a echipei ardelene, noul antrenor al campioanei en-titre urmând să fie portughezul Antonio Conceicao.

41 afișări
Imaginea articolului Uhrin şi Jindra au fost demişi de la CFR Cluj

Ales Jindra (Imagine: Mediafax Foto)

Cuplului ceh i s-au reproşat rezultatele din acest retur de campionat, jocul lipsit de idei al echipei, dar şi conflictul cu o parte din jucătorii din vestiar.

În locul lui Dusan Uhrin jr. şi Ales Jindra, la Cluj va ajunge portughezul Antonio Conceicao, antrenor care a fost aproape de a prelua pe CFR şi în vara anului trecut, după demiterea lui Ioan Andone.

Coceicao va fi prezentat astăzi, la ora 15.00, în cadrul unei conferinţe de presă. Portughezul a fost în tribunele stadionului "Dr. Constantin Rădulescu" şi la meciul de sâmbătă dintre CFR Cluj şi FC Vaslui, câştigat de "feroviari" cu scorul de 3-0.

TITLURILE ZILEI

Antonio Conceicao da Silva Oliveira "Toni" s-a născut la 6 decembrie 1961. El a antrenat în cariera sa formaţiile Sporting Braga B, Naval, Estrela Amadora (unde l-a avut elev pe actualul fundaş dreapta al CFR-ului, Tony da Silva), Vitoria Setubal şi Trofense.

Citeşte şi:

CFR Cluj - FC Vaslui, scor 3-0 în Liga I

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici