Un antrenor de la o echipă din Spania a fost concediat după o victorie cu 25-0

O echipă de juniori din Spania şi-a concediat antrenorul, după o victorie cu 25-0. Conducerea clubului susţine că acesta şi-a umilit adversarii şi ar fi trebuit să-şi îndemne jucătorii să nu mai marcheze, scrie presa internaţională.

3564 afișări
Imaginea articolului Un antrenor de la o echipă din Spania a fost concediat după o victorie cu 25-0

Un antrenor de la o echipă din Spania a fost concediat după o victorie cu 25-0

Echipa U11 a celor de la Serranos B s-a impus cu 25-0 în faţa omologilor de la Benicalap C. Aproape în toate cazurile, antrenorul este lăudat după o asemenea performanţă. Însă şefii lui Serranos B au decis să-l demită. Motivul? Şi-a umilit adversarii. Oficialii celor de la Serranos consideră că un asemenea scor este de neconceput într-o competiţie pentru juniori, deoarece psihicul copiilor ar putea avea de suferit.

”Noi credem în încurajarea respectului pentru adversar. După acest rezultat, am decis că antrenorul trebuie să plece”, a declarat Pablo Alcaide, unul dintre cei aflaţi în conducerea clubului. Avocatul antrenorul neagă însă că şi-ar fi umilit adversarii. Acesta a declarat pentru El Pais că antrenorul lui Serranos B şi-a încurajat jucătorii să nu mai facă pressing: ”A insistat să nu mai pună presiune decât în jumătatea lor, dar Benicalap C a continuat să atace şi a lăsat spaţii mari în apărare”. Benicalap C a încheiat sezonul fără niciun punct acumulat. În schimb, a primit nu mai puţin de 247 de goluri în 30 de meciuri.

TITLURILE ZILEI

În fotbalul spaniol, la nivel de juniori, se întâmplă adesea să se înregistreze diferenţe mari de scor. Însă, pentru a proteja psihicul copiilor, golurile nu mai sunt contorizate dacă diferenţa este mai mare de 10 goluri. În plus, nici numele marcatorilor nu mai sunt înregistrate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici