Un boxer din Mexic se află în comă, după ce a fost făcut K.O. în ring

Felipe "Gallito" Orocuta, un boxer din Mexic, a ajuns în comă, la spital, după ce a luptat pentru centura de campion mondial. Imagini cu incidentul grav circulă pe tot internetul, după ce acesta a fost resuscitat chiar în ring, după ce a fost făcut K.O. de adversarul său.

1267 afișări
Imaginea articolului Un boxer din Mexic se află în comă, după ce a fost făcut K.O. în ring

Poza 123rf.com

"Gallito" a ajuns la spital şi se află în comă, fiind transportat de urgenţă pentru a primi îngrijiri medicale. Pugilistul a suferit o contuzie puternică la cap, formându-i-se un cheag de sânge la creier. Acesta a fost operat de urgenţă şi se speră că îşi va reveni.

Afecţiunea este o boală des întâlnită în ultimii ani în cazul boxerilor, mai mulţi ajungând în comă la spital din această cauză. Unii chiar s-au stins din viaţă din acestă cauză.

Jonathan "Titan" Rodriguez l-a făcut K.O pe Felipe "Gallito" Orocuta în lupta pentru centura de campion mondial.

TITLURILE ZILEI

 

 

 

Taguri:
boxer,
comă,
mexic

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici