Un fost mijlocaş din Liga 1 a fost închis, după mai multe tulburări de comportament: Se dezbrăca pe stradă. Tremura tot, avea spasme şi crize de epilepsie

Fostul fotbalist Tiberiu Şerban (41 de ani) a fost trimis în spatele gratiilor, după ce a încălcat legea de mai multe ori. Deşi fusese plasat sub arest la domiciliu în primă fază, acesta nu a respectat decizia şi a ieşit pe străzile oraşului Piatra-Neamţ, unde a fost reperat de câţiva poliţişti.

661 afișări
Imaginea articolului Un fost mijlocaş din Liga 1 a fost închis, după mai multe tulburări de comportament: Se dezbrăca pe stradă. Tremura tot, avea spasme şi crize de epilepsie

Un fost mijlocaş din Liga 1 a fost închis după mai multe tulburări de comportament

Tiberiu Şerban s-a retras din fotbal în 2010, iar ulterior a fost implicat în mai multe altercaţii şi scandaluri. A fost acuzat că se certa cu persoane necunoscute, fiind sub influenţa alcoolului, şi că şi-ar fi bătut în mai multe rânduri prietena. Un apropiat al acestuia a vorbit despre situaţia în care se află Şerban.

”Din păcate, Tibi un caz pierdut, nu mai poate fi salvat. L-a «dat în primire» prietena, pe care o bătea deseori. Se dezbrăca pe stradă. Tremura tot, avea spasme şi crize de epilepsie. L-a luat de multe ori Salvarea de pe stradă. Când se îmbăta, ţipa: «Eu sunt Tibi Şerban, care a dat gol de la mijlocul terenului cu Petrolul»!

TITLURILE ZILEI

L-au ajutat toţi din oraş. «Pinalti» l-a pus paznic la ştrand, «»Magiun l-a luat antrenor, iar în ultima perioadă era arbitru la minifotbal. L-au ajutat Costel Ilie, Florin Axinia, Costel Enache, foştii lui colegi de echipă. Dar, nimic. I-au murit părinţii, iar după ce s-a prăpădit maică-sa, a vândut apartamentul. Banii i-a pierdut la «păcănele».

Nu voia să ştie de fosta soţie, nici de copii. Nu-şi recunoştea copiii. Este alcoolic, din păcate, iar asta de câţiva ani”, a povestit un prieten din Piatra-Neamţ al fostului mijlocaş, pentru Libertatea.

Ultimul episod care l-a dus în spatele gratiilor, a avut loc în urma unui scandal, iar din cauza cazierului Şerban a fost arestat preventiv la Penitenciarul Bacău. S-a decis condamnarea la domiciliu, dar pentru că nu a respectat termenii a fost reţinut şi închis la Penitenciarul Vaslui. A primit o pedeapsă de un an şi 3 luni de închisoare cu executare, pentru mai multe capete de acuzare: şi-a ameninţat fosta prietenă cu un cuţit, a fost acuzat de tentativă de tâlhărie, tulburarea liniştii publice şi port de obiecte periculoase.

Problemele cu legea nu sunt singurele bătăi de cap ale fostului mijlocaş. Din precizările apropiatului său, el suferă de epilepsie, care i-a provocat stări de rău în tot acest timp.

În cariera sa, Tiberiu Şerban a trecut pe la Ceahlăul Piatra Neamţ sau Juventus Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici