Un fotbalist portughez spune că a fost furat la bani de trei cluburi pentru care a evoluat, pe vremea când evolua în Liga 1

  • Nuno Viveiros a petrecut 8 ani în România
  • A evoluat pentru 4 cluburi şi a jucat 199 de meciuri
  • Este pe locul 8 în topul jucătorilor străini cu cele mai multe apariţii
318 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist portughez spune că a fost furat la bani de trei cluburi pentru care a evoluat, pe vremea când evolua în Liga 1

Sursa foto: Mediafaxfoto

Mijlocaşul portughez Nuno Viveiros a evoluat 8 sezoane în România pentru Politehnica Iaşi, Braşov, Vaslui şi U Cluj. Deşi păstrează multe amintiri frumoase legate de perioada petrecută în România, el spune că a fost păcălit de trei cluburi din patru pentru care a jucat.

Mai exact, fotbalistului nu i s-au plătit anumite sume de bani pe vremea când juca la Vaslui, Iaşi şi Cluj. La Vaslui a rămas pagubă cu 75.000 de euro, la Universitatea Cluj cu 30.000 şi la Poli Iaşi cu 65.000 de euro.

Portughezul a adunat 199 de meciuri în Liga 1, a reuşit să marcheze de 13 ori şi a pasat decisiv de 18 ori. Este pe locul 8 în topul stranierilor ca număr de apariţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici