Un hoţ a intrat în baza de pregătire a clubului Bayern Munchen deghizat în fotbalist

Un tânăr a intrat în baza de pregătire a clubului Bayern Munchen deghizat în fotbalist şi a furat mai multe obiecte din vestiarul echipei under 23 a grupării bavareze, informează cotidianul Bild, citat de Mundo Deportivo.

137 afișări
Imaginea articolului Un hoţ a intrat în baza de pregătire a clubului Bayern Munchen deghizat în fotbalist

Un hoţ a intrat în baza de pregătire a clubului Bayern Munchen deghizat în fotbalist (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tânărul a reuşit să pătrundă de câteva ori în baza de pregătire deoarece purta echipamentul oficial de antrenament şi avea la el chiar şi o geantă precum cele folosite de jucători.

Luni, angajaţii de la baza clubului Bayern Munchen au bănuit că este ceva în neregulă deoarece tânărul respectiv nu avea echipamentul complet. Ei au chemat poliţiştii, care l-au arestat pe intrus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici