Un jucător din NBA a fost bătut la antrenament şi a ajuns la spital

Chicago Bulls, una dintre cele mai frumoase echipe din istoria NBA, traversează o perioadă dificilă. Echipa pare foarte slabă în acest sezon, iar vestiarul stă pe un butoi cu pulbere. Nikola Mirotic a fost spitalizat marţi, după o altercaţie la antrenament cu coechipierul Bobby Portis.

183 afișări
Imaginea articolului Un jucător din NBA a fost bătut la antrenament şi a ajuns la spital

Un jucător din NBA a fost bătut la antrenament şi a ajuns la spital

Jucătorul spaniol ajuns la Chicago Bulls în 2014 de la Real Madrid a fost lovit cu pumnul în faţă, astfel că s-a ales cu o fractură de maxilar. După ce a fost primit ”corecţia”, Mirotic a rămas câteva minute la pământ, fiind transportat apoi imediat la spital. El va absenta, astfel, cel puţin 2 luni de pe teren şi n-ar fi exclus să sufere şi o intervenţie chirurgicală.

Bătăuşul Bobby Portis va fi probabil sacţionat financiar, mass-media de peste Ocean speculând faptul că s-ar putea ajunge chiar până la îndepărtarea jucătorului din lot.

TITLURILE ZILEI

Fără mari perspective în această perioadă, Chicago Bulls s-a decis să facă tanking, adică să piardă deliberat în acest sezon pentru a prinde o poziţie cât mai bună în Draft-ul din 2018, unde ar avea şanse mai mari să aleagă un viitor superstar. Acesta este şi motivul pe care ”taurii” au renunţat la toţi jucătorii importanţi în vară, în frunte cu Jimmy Butler, Dwyane Wade şi Rajon Rondo. Cu câteva excepţii, lotul lui Chicago poate fi comparat, astfel, cu al unei echipe de colegiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici