Un scouter al "diavolilor" a greşit, cu 6500 de kilometri, locul pentru a urmări un meci

Un scouter al clubului Manchester United a fost trimis la Reykjavik pentru a urmări jocul amical dintre Islanda şi Republica Cehă, însă partida s-a disputat la Doha (Qatar), conform The Sun.

891 afișări
Imaginea articolului Un scouter al  "diavolilor" a greşit, cu 6500 de kilometri, locul pentru a urmări un meci

Un scouter al "diavolilor" a greşit, cu 6500 de kilometri, locul pentru a urmări un meci

Mourinho a trimis scouterii clubului la faţa locului pentru această pauza competiţională. În timp ce unele naţionale şi-au programat meciuri amicale, altele dispută partidele de baraj pentru turneul final din Rusia. Antrenorul de pe Old Trafford mai are de aşteptat până să primească informaţii cu privire la minunea Islanda. Calificaţi în premieră la Campionatul Mondial, insularii au jucat un meci amical cu Cehia, la Doha. Reprezentantul trimis de Manchester United să asiste la meci, nu s-a gândit niciun moment că partida se dispută la Doha.

TITLURILE ZILEI

Ajuns la stadionul din Reykjavik, scouterul "diavolilor" n-a găsit niciun reprezentant al gazdelor în zonă. După ce l-a sunat pe ofiţerul de presă al islandezilor, omul trimis de Mourinho a realizat că a greşit destinaţia cu aproximativ 6500 de kilometri.

Partida s-a încheiat cu victoria Cehiei, scor 2-1. Golurile au fost marcate de Soucek şi Sykora, în minutele 19, respectiv 65, în timp ce pentru Islanda a punctat Finnbogasson, în ultimul sfert de oră al meciului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici