Un supercomputer a prezis clasamentul final din Premier League. Cine va deveni campioană

Man Utd, Liverpool, Leicester, West Ham şi Chelsea sunt echipele care se vor lupta pentru un loc în top patru şi inclusiv pentru dreptul de a participa în Liga Campionilor în sezonul viitor, conform unui supercomputer care a prezis clasamentul în Premiere League, la finele lunii mai.

1118 afișări
Imaginea articolului Un supercomputer a prezis clasamentul final din Premier League. Cine va deveni campioană

Sursa foto: profimedia

Conform Daily Mirror, supercomputerul a prezis că Liverpool se va „strecura” pe locul 4, la egalitate de puncte cu West Ham United, dar cu un golaveraj mai bun.

The Reds au întrerupt weekendul trecut şirul meciurilor fără victorie, iar conform previziunilor vor realiza până la finalul sezonului 66 de puncte, la fel ca şi West Ham United, însă vor avea +23 la golaveraj, în timp ce West Ham doar +16.

Cursa pentru un loc ce permite participarea în Champions League e acerbă, printre pretendente numărându-se şi Manchester United, Leicester sau Chelsea.

Manchester United şi Leicester se află acum pe locurile 2 şi 3, aşa că sunt cel mai bine plasate pentru a termina pe primele patru locuri.

Conform predicţiilor supercomputerului, niciuna dintre ele nu se va apropia Manchester City, care se preconizează că va deveni campioană cu 98 de puncte, la o distanţă considerabilă de 32 de puncte faţă de Liverpool. United şi Leicester vor rămâne totuşi pe locurile actuale şi îşi vor sigura locul în Liga Campionilor.

Sub Liverpool se preconizează că situaţia va fi mult mai strânsă, doar trei puncte separând locul 4 de locul 9, ce va fi ocupat de Everton. Totenham, care în decembrie dădea impresia că s-ar putea angaja în lupta pentru titlu, va termina pe 8, sub Aston Villa, care va fi pe 7.

Chelsea, care spera că noul antrenor Thomas Tuchel îi va propulsa în Liga Campionilor, va termina doar pe locul şase.

La celălalt capăt al clasamentului, în ciuda faptului că pare să îşi revină, Fulham se preconizează că va retrograda, urmând să termine pe locul 18, deasupra celorlalte două retrogradate, West Brom şi Sheffield United.

Brighton se va salva şi îşi va asigura un nou sezon în PL, terminând pe locul 17 cu 33 de puncte, la şase puncte distanţă de Fulham.

Newcastle, al cărui manager Steve Bruce este supus unei presiuni crescânde, va termina totuşi pe locul 16.

Arsenal (10), Wolves (11), Leeds (12) şi Southampton (13) se vor plasa în zona mediană a clasamentului, înaintea lui Crystal Palace şi Burnley, despre care se preconizează că vor termina pe locul 14 şi respectiv pe 15.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici