Un tenismen japonez, suspendat pe viaţă după ce a fost găsit vinovat pentru trucare de meciuri

Jucătorul japonez de tenis Junn Mitsuhashi, în vârstă de 27 de ani, a fost suspendat pe viaţă din tenis şi amendat cu 50.000 de dolari după ce a fost găsit vinovat de trucare de meciuri, de către Unitatea de Integritate a tenisului (TIU), scrie BBC.

414 afișări
Imaginea articolului Un tenismen japonez, suspendat pe viaţă după ce a fost găsit vinovat pentru trucare de meciuri

Un tenismen japonez, suspendat pe viaţă după ce a fost găsit vinovat pentru trucare de meciuri

Niponul a cerut unor adversari să joace mai slab sau să aranjeze anumite lucruri dintr-un meci, în cadrul unor turne Futures din Africa de Sud şi Nigeria, în 2015. Mitsuhashi, care a plasat 76 de pariuri pe meciuri, în 2015, nu a cooperat cu oficialii Unitatăţii de Integritate a tenisului (TIU) şi a negat acuzaţiile care i s-au adus.

Cea mai bună clasare a sa a fost locul 295 ATP, unde a ajuns în 2009, dar, ulterior, a căzut până pe locul 1.997.

În noiembrie 2015, Mitsuhashi i-a cerut lui Joshua Chetty, care la rândul său a fost suspendat pentru pariuri în septembrie 2016, să facă pe intermediarul şi să abordeze un alt jucător care să joace mai slab, la un turneu din Stellenbosch, Africa de Sud. A oferit 2.000 de dolari pentru acest lucru. În decembrie 2015, japonezul a abordat chiar el un tenismen, cerându-i să aranjeze anumite aspecte dintr-un meci.

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici