Unde se va desfăşura "Cupa Centenarului Marii Uniri", cel mai tare turneu de fotbal pentru copii

Primăria Municipiului Bucureşti prin Compania Municipală Sport pentru Toţi Bucureşti anunţă organizarea celui mai mare turneu de fotbal din România destinat copiilor!

1399 afișări
Imaginea articolului Unde se va desfăşura "Cupa Centenarului Marii Uniri", cel mai tare turneu de fotbal pentru copii

Unde se va desfăşura "Cupa Centenarului Marii Uniri", cel mai tare turneu de fotbal pentru copii

La acest turneu, sugestiv intitulat “Cupa Centenarului Marii Uniri”, vor participa peste 3.500 de copii cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani, din toată ţara şi inclusiv din Republica Moldova ! La acest turneu, sugestiv intitulat “Cupa Centenarului Marii Uniri”, vor participa peste 3.500 de copii cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani, din toată ţara şi inclusiv din Republica Moldova!

Competiţia, care se desfăşoară în perioada 29 octombrie - 01 noiembrie 2018, se derulează în cadrul programului “Artă şi Cultură prin Joc şi Cântec”, în incinta complexului sportiv Arena Naţională. Luni 29 octombrie, la ora 13:00 are loc ceremonia oficială de deschidere a evenimentului, la care şi-au anunţat prezenţa personalităţi importante din lumea fotbalului românesc! În cadrul acesteia vor avea loc reprezentaţii artistice, susţinute de artişti ai Teatrului Ion Creangă, recitaluri muzicale ale unor trupe celebre, precum şi multe alte surprize pregătite pentru cei mici!

TITLURILE ZILEI


La Cupa Centenarului participă un număr de 227 de echipe, împărţite pe cinci categorii de vârstă, respectiv pe anii 2008, 2009, 2010, 2011, 2012. Cele mai multe meciuri se vor desfăşura chiar pe suprafaţa gazonului celui mai mare stadion al ţării, Arena Naţională, iar finalele de joi, 1 noiembrie, vor fi arbitrate de nume importante ale arbitrajului românesc!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici