UNGARIA - ROMÂNIA, scor 2-2. Chipciu: Am simţit că voi da gol, am făcut şi pariu cu Cristi Tănase

Fotbalistul Alexandru Chipciu a declarat vineri seară, după remiza cu Ungaria, scor 2-2, că a simţit că va înscrie un gol şi a şi făcut un pariu în acest sens cu colegul său de la Steaua, Cristian Tănase.

796 afișări
Imaginea articolului UNGARIA - ROMÂNIA, scor 2-2. Chipciu: Am simţit că voi da gol, am făcut şi pariu cu Cristi Tănase

UNGARIA - ROMÂNIA, scor 2-2. Chipciu: Am simţit că voi da gol, am făcut şi pariu cu Cristi Tănase

"Credeam, am şi simţit că voi da gol. Am făcut pariu cu Cristi Tănase că voi da gol. Şi nea Piţi a simţit că o să dau gol. Voiam să mă bucur altfel, voiam să bag mingea sub tricou pentru fetiţa mea, pentru prietena mea. Important este că am obţinut un rezultat de egalitate şi avem şanse mari să ne calificăm. Adrian Mutu cred că se ridică la valoarea jucătorilor olandezi şi tot ce se poate şi acolo, în Olanda", a spus Chipciu la TVR1.

TITLURILE ZILEI

Echipa naţională a României a remizat, vineri, pe arena Ferenc Puskas din Budapesta, scor 2-2 (1-0), cu reprezentativa Ungariei, într-un meci contând pentru grupa D de calificare la Cupa Mondială din 2014. Pentru România au înscris Mutu '68 (penalti) şi Chipciu '90+2, iar pentru Ungaria au marcat Vanczak '16 şi Dzsudzsák '71 (penalti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici