Unirea Urziceni va disputa meciul cu Zenit la 27 iulie, de la ora 20.30

Formaţia Unirea Urziceni va disputa prima manşă cu echipa rusă Zenit Sankt Petersburg, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, pe stadionul Steaua, la 27 iulie, începând cu ora 20.30.

16 afișări
Imaginea articolului Unirea Urziceni va disputa meciul cu Zenit la 27 iulie, de la ora 20.30

Unirea Urziceni va disputa meciul cu Zenit la 27 iulie, de la ora 20.30 (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Returul dublei Unirea Urziceni - Zenit este programat la Sankt Petersburg, la 4 august.

În situaţia în care elimină formaţia rusă, vicecampioana României mai are de disputat şi play-off-ul pentru a-şi asigura participarea în faza grupelor Ligii Campionilor, ediţia 2010-2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici