Universitatea Craiova a fost eliminată în turul 3 preliminar al Europa League

Universitatea Craiova a ratat şansa să mai lupte pentru a ajunge în grupele Europa League, după ce a remizat cu AEK Atena, scor 1-1, în partida retur. Oltenii au plecat cu un handicap în manşa secundă din turul 3 preliminar, au pierdut pe Ion Oblemenco în faţa grecilor, în meciul tur, scor 0-2.

178 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova a fost eliminată în turul 3 preliminar al Europa League

Universitatea Craiova a fost eliminată în turul 3 preliminar al Europa League

În retur, echipa din Atena a deschis scorul în minutul 26. Mantalos a luat o acţiune pe cont propriu, a trecut de Mateiu, a intrat în careu şi a tras cu interiorul la colţul lung, direct în plasa porţii lui Pigliacelli, reuşită care a complicat misiunea Craiovei.

În repriza a doua, gruparea lui Papură a reuşit să restabilească egalitatea prin golul lui Antoni Ivanov, dar Craiova, care s-a jucat cu ocaziile pe terenul grecilor, a rămas în afara Europei şi în acest sezon. A pierdut cu scorul 1-3 la general.

TITLURILE ZILEI

Echipele de start:

AEK Atena: Barkas - Paulinho, Vranjes, Svarnas, Helder Lopes - Krsticic, Andre Simoes - Francisco Geraldes, Livaja, Mantalos - Nelson Oliveira
Rezerve: Tsintotas - Bakakis, Oikonomou, Verde, Almapanis, Simao, Galanopoulos

Craiova: Pigliacelli - Martic, Acka, Kelic, Bancu - Ivanov, Mateiu, Cicâldău - Bărbuţ, Roman, Mihăilă
Rezerve: Popescu - Borţa, Vătăjelu, Fortes, Hreniuc, Constantin, Ioniţă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici