Universitatea Craiova a învins FCSB cu 1-0. Bucureştenii au jucat cu o echipă alcătuită din rezerve

  • Meciul FCSB – Universitatea Craiova s-a încheiat miercuri seara cu scorul 0-1, în cadrul etapei a 9-a din play-off-ul Ligii 1.
  • Partida s-a jucat în contextul în care CFR Cluj a devenit deja campioană, marţi seara. Bucureştenii au trimis în teren o echipă alcătuită din rezerve.
383 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova a învins FCSB cu 1-0. Bucureştenii au jucat cu o echipă alcătuită din rezerve

Universitatea Craiova a învins FCSB cu 1-0. Bucureştenii au jucat cu o echipă alcătuită din rezerve

O parte din jucătorii de la FCSB au debutat în Liga 1. Aceştia au făcut o partidă curajoasă, oltenii reuşind să marcheze un singur gol, în condiţiile în care au aliniat o echipă cu majoritatea titularilor de bază.

Universitatea Craiova a marcat prin Cicâldău, din pasa lui Ivan, în minutul 55.

Craiovenii şi-au securizat pentru moment poziţia a 3-a în clasament, cu 40 de puncte, fiind urmaţi de Sepsi Sf. Gheorghe, cu 37 de puncte, care mai are două meciuri de jucat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici