Universitatea Craiova a pierdut a treia partidă consecutiv, fiind învinsă de FC Botoşani, scor 2-3. Meci cu nervi în Bănie

  • Partida dintre Universitatea Craiova şi FC Botoşani s-a încheiat duminică cu scorul final de 2-3 (1-2).
  • A fost meci în care s-au acordat 12 cartonaşe galbene şi 3 roşii.
132 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova a pierdut a treia partidă consecutiv, fiind învinsă de FC Botoşani, scor 2-3. Meci cu nervi în Bănie

Sursa foto: lpf.ro

Universitatea Craiova a pierdut cea de a treia partidă consecutiv, după ce câştigaseră cu FCSB şi CFR Cluj, şi şi-a redus semnificativ şansele de a câştiga campionatul, cu 3 etape înainte de finalul Ligii 1.

A fost primul meci al etapei a 7-a din play-out. Pentru gazde au marcat Dan Nistor (min. 25, penalty) şi Ivan (min. 57), iar pentru oaspeţi au punctat Al Mawas (min. 8), Chindriş (min. 45+3) şi Enrico Papa (min. 87).

Vătăjelu, în minutul 45+1 şi Bancu, în minutul 83, au fost eliminaţi de la gazde, în timp ce Ţigănaşu, a fost eliminat de la oaspeţi, în minutul 37.

Clasament play-off:

1. CFR Cluj – 45 puncte,
2. FCSB – 43 puncte,
3. Universitatea Craiova – 37 puncte,
4. Sepsi – 33 puncte,
5. FC Botoşani – 31,
6. Academica Clinceni – 25 puncte.

Celelalte două meciuri ale play-off-ului, CFR Cluj - Sepsi (ora 19.00) şi FCSB - Academica Clinceni (ora 21.30), se joacă luni.

În minutul 41, partida de pe „Ion Oblemeco” a fost întreruptă de arbitrul Marian Barbu după ce un conflict a izbucnit în tribune. Prezent la oficială, Silvian Cristescu, fost căpitan al Universităţii Craiova în anii '90, a coborât deasupra băncilor, acolo unde se aflau jucătorii oaspeţilor. Între cele două părţi s-a aprins un scandal, iar Silvian Cristescu a fost cu greu calmat şi evacuat de apropiaţi şi de forţele de ordine, în timp ce înjura şi ameninţa în gura mare.

La final, Cristescu a explicat ceea ce l-a provocat să reacţioneze aşa. Directorul sportiv al Craiovei susţine că Marius Croitoru, antrenorul de la FC Botoşani, ar fi arătat semne obscene către oficialii oltenilor. În plus, Cristescu acuză o conspiraţie la adresa echipei sale, în condiţiile în care FCSB şi CFR Cluj ar fi favorizate de arbitraj.

„După ce ne-au dat un gol din osfaid de 2 metri pe care tuşierul nu l-a văzut, am avut un penalty neacordat, apoi domnul Croitoru, soţul antrenoarei, sau antrenorul cu portarii de la Botoşani, ne-a arătat degetul, ne-a făcut semne obscene. Am coborât şi au sărit jucătorii de pe banca de rezerve a Botoşaniului. Probabil am greşit şi eu, nu trebuia să cobor acolo, dar nu îmi explic cum acest individ...

E vina a tot ce se întâmplă în România, în acest play-off, în care nimeni nu a luat absolut niciun fel de măsură, inclusiv cu arbitrii şi cu amicalele jucate de anumite echipe. Eu sunt convins (n.r. - că au fost jocuri de culise), s-a văzut clar. Toate deciziile au fost în defavoarea noastră. Nu se mai poate vorbi despre titlu de la meciul cu Clinceni. Singurul nostru obiectiv este să câştigăm Cupa României, dar uitaţi ce se întâmplă!

Să ne aducem aminte la Clinceni, tuşierul a fost în dubiu la un ofsaid de 3 metri. Astăzi ofsaid de 2 metri, pe la Botoşani 3 penalty-uri, penalty-uri neacordate cu FCSB, toate astea s-au adunat, vedeţi că şi jucătorii sunt nervoşi pentru că au văzut nedreptatea. Celelalte două echipe care se bat pentru titlu (n.r. - FCSB şi CFR Cluj) au fost favorizate tot timpul, cred că au au 10-15 puncte luate pe greşeli de arbitraj.

Meciul nu a fost dur, cert este că la Botoşani mai trebuiau 4-5 galbene, în schimb i-a dat lui Nicu (n.r. Nicuşor Bancu) un cartonaş când voia să atace mingea. Ăsta e arbitrajul din România, aşa se întâmplă lucrurile, cine răspunde de arbitraj probabil va lua măsuri. Nu vedeţi ce arbitri se dau? O ruşine!”, a declarat Cristescu, potrivit gsp.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici