Universitatea Craiova s-a calificat în turul 2 al Europa League

Universitatea Craiova s-a calificat cu emoţii în turul 2 al Europa League. Oltenii au câştigat cu 3-2 returul cu Sabail, de pe teren propriu, dar pe final au trăit periculos. Adversarii marcaseră de două ori, au egalat şi au avut ocazia să treacă în avantaj.

176 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova s-a calificat în turul 2 al Europa League

Universitatea Craiova s-a calificat în turul 2 al Europa League

După ce au câştigat meciul tur din deplasare, cu 3-2, oltenii au început cu multă încredere partida de pe ”Ion Oblemenco”. Atacurile din prima repriză s-au transformat în gol în minutul 28, după reuşita lui Alexandru Cicâldău, care a fost pe fază la o respingere greşită a portarului. 1-0 la pauză, dar Craiova a continuat să atace. Golul doi a fost marcat în minutul 54, de Bogdan Vătăjelu, după care jucătorii pregătiţi de Corneliu Papură au făcut pasul înapoi. Imediat, Sabail a punctat de două ori în decurs de câteva faze. Agabala Ramazanov a punctat în minutul 67, pentru ca două minute mai târziu Dylan Duventru să facă 2-2.

TITLURILE ZILEI

Fanii Craiovei s-au liniştit pe final, când atacantul Carlos Fortes a marcat, în minutul 90, primul gol în tricoul oltenilor, şi a calificat echipa în turul 2 al Europa League, unde o întâlneşte pe învingătoarea meciului Zalgiris – Honved.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici