US Open 2019. Simona Halep şi-a aflat adversara din primul tur

Simona Halep o va înfrunta pe Nicole Gibbs în primul tur la US Open. Jucătoarea din Statele Unite a fost nevoită să treacă de trei tururi de calificare.

1387 afișări
Imaginea articolului US Open 2019. Simona Halep şi-a aflat adversara din primul tur

US Open 2019. Simona Halep şi-a aflat şi adversara din primul tur

Halep a intrat pe tabloul principal din postura favoritei nr. 4, în timp ce Gibbs a prins „lozul câştigător” ca lucky-loser, după ce a cedat în turul 3 al calificărilor cu 1-2 la seturi în faţa chinezoaicei Shuai Peng. Cele două jucătoare sunt la a doua confruntare directă în circuitul WTA. Precedenta întâlnire a avut loc chiar în deschiderea sezonului 2018, la Shenzhen, când Simona s-a impus foarte clar, cu 6-4, 6-1.

Nicole Gibbs este o jucătoare de 26 de ani, ocupă locul 135 mondial, iar performanţa de vârf la US Open a fost un tur 3 în 2016. A fost şi cel mai bun rezultat al americancei în turneele de Grand Slam, la toate celelalte trei având doar prezenţe în turul 1. Cea mai bună clasare în WTA a atins-o tot în 2016, când a ocupat locul 107.

TITLURILE ZILEI

Ana Bogdan s-a calificat pe tabloul principal la US Open

Ana Bogdan a trecut şi de ultimul tur al calificărilor la US Open 2019, astfel că s-a alăturat grupului de românce pe tabloul principal. România va avea astfel cinci jucătoare la simplu şi un reprezentant la masculin în prima săptămână la Flushing Meadows în turneele simple.

În ultimul tur al calificărilor, Ana Bogdan a învins-o pe Isabella Shinikova cu scorul de 6-1, 6-3.

Programul sportivilor români în turul 1

Simona Halep – Nicole Gibbs
Mihaela Buzărnescu - Andrea Petkovic
Sorana Cîrstea - Katerina Siniakova
Monica Niculescu - Dayana Yastremska
Ana Bobdan – Harriet Dart
Marius Copil - Ugo Humbert

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici