Van Basten, demis dacă Olanda ratează calificarea la Euro 2008

Selecţionerul Olandei, Marco Van Basten, a declarat, vineri, că înţelegerea sa cu forul olandez se va termina, în cazul în care va rata calificarea la Campionatul European din 2008, ce se va disputa în Austria şi Elveţia, informează ediţia electronică a cotidianului The Guardian.

1 afișare
Imaginea articolului Van Basten, demis dacă Olanda ratează calificarea la Euro 2008

Van Basten, demis dacă Olanda ratează calificarea la Euro 2008

"În acordul meu este menţionat că, în cazul în care nu ne calificăm la Campionatul European, contractul se va încheia. În iunie am discutat cu directorul federaţiei, Henk Kesler, despre o posibilă prelungire a contractului, dar acesta a decis să vedem cum se va termina această campanie de calificare", a spus Van Basten.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici