Vasile Antonescu va face parte din echipa Simonei Halep

Simona Halep se pregăteşte intens pentru sezonul următor al WTA. Liderul clasamentului de simplu îşi reorganizează echipa, după ce a încetat colaborarea cu Darren Cahill.

315 afișări
Imaginea articolului Vasile Antonescu va face parte din echipa Simonei Halep

Vasile Antonescu va face parte din echipa Simonei Halep

Astfel, lui Florin Segărceanu, Andrei Cristofor şi Teo Cercel li s-a alăturat Vasile Antonescu, un sportiv clasat pe locul 818 în ierarhia ATP. Cei doi au mai colaborat şi în 2017, când Simona nu începea foarte bine sezonul şi nu lega două victorii în primele 4 turnee ale anului. Pierdea în primul tur la Australian Open şi era eliminată în tururile secunde ale competiţiilor de la Shenzen, St. Petersburg şi Indian Wells.

Anunţul colaborării a fost făcut de Halep, prin intermediul unor postări pe Instagram.

TITLURILE ZILEI

Antonescu (28 de ani) a participat în 2018 la mai multe turnee de tip ”Futures”, la dublu şi la simplu. Cea mai bună clasare în proba individuală a fost locul 465, iar la dublu 362.

Simona Halep se menţine pe primul loc mondial, ajungând la săptămâna cu numărul 59 pe prima poziţie.

Top 10 WTA:

1. Simona Halep 6.921 puncte

2. Angelique Kerber 5.875 puncte

3. Caroline Wozniacki 5.586 puncte

4. Elina Svitolina 5.350 puncte

5. Naomi Osaka 5.115 puncte

6. Sloane Stephens 5.023 puncte

7. Petra Kvitova 4.630 puncte

8. Karolina Pliskova 4.465 puncte

9. Kiki Bertens 4.335 puncte

10. Daria Kasatkina 3.415 puncte

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici