Verdasco vrea să dea în judecată organizatorii Roland Garros

  • Verdasco (locul 59 ATP) s-a retras joi de la Roland Garros, alături de Belinda Bencic şi Milos Raonic
  • Spaniolul s-a testat de încă trei ori după testul organizatorilor; toate rezultatele au fost negative
  • Verdasco participă de 16 ani la Roland Garros
651 afișări
Imaginea articolului Verdasco vrea să dea în judecată organizatorii Roland Garros

Verdasco vrea să dea în judecată organizatorii Roland Garros

Fernando Verdasco este pornit împotriva organizatorilor Roland Garros. Aceştia nu l-au lăsat să joace în turneu din cauza unui test fals-pozitiv.

Ce l-a enervat cel mai tare? Regula care i-a forţat pe spaniol şi alţi jucători să renunţe la Roland Garros a fost schimbată după ce s-au retras.

Verdasco a fost bolnav de COVID-19 în august, însă asimptomatic.

Conform noii reguli, dacă ar prezenta un document care să arate că a fost infectat deja cu coronavirus, ar putea juca fără probleme.

Acum Verdasco vrea să se judece cu organizatorii pentru că i-au creat o imagine proastă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici