Vezi cum arată Chivu în jocul FIFA 12

EA Sports, firma care produce jocul, a tinut recent o conferinta de presa inainte de lansarea oficiala a produsului. Au fost eliminate din bug-uri si s-au imbunatatit unele caracteristici ce fac jocul sa para mult mai realist.

438 afișări
Imaginea articolului Vezi cum arată Chivu în jocul FIFA 12

Vezi cum arată Chivu în jocul FIFA 12

Cel mai tare "upgrade" pare a fi drilingul de precizie, care da voie jucatorului sa dribleze astfel incat sa paseze pe culoar jucatorilor liberi.

Citeşte mai multe despre FIFA 12 şi posibilităţile din timpul jocului pe www.sport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici