Victor Hănescu, cap de serie numărul 8 la New Haven

Tenismanul Victor Hănescu a fost desemnat, duminică, cap de serie numărul 8 la turneul de New Haven (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 750.000 de dolari.

12 afișări
Imaginea articolului Victor Hănescu, cap de serie numărul 8 la New Haven

Victor Hănescu, cap de serie numărul 8 la New Haven (Imagine: Mediafax Foto)

Hănescu a fost direct acceptat în turul doi, acolo unde îl va întâlni pe învingătorul partidei dintre sârbul Janko Tipsarevici şi italianul Fabio Fognini.

Principalul favorit al turneului de la New Haven este rusul Nikolai Davidenko, urmat în ordine de spaniolii Fernando Verdasco, Tommy Robredo şi David Ferrer, americanii Mardy Fish şi Sam Querrey şi de rusul Igor Andreev.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici