Victoraș Iacob a semnat pe doi ani cu Iraklis Salonic

Atacantul Victoraș Iacob, ultima oară la CS Otopeni, a semnat, luni, un contract pe doi ani cu Iraklis Salonic, până în vara anului 2011, informează site-ul oficial al grupării elene.

27 afișări
Imaginea articolului Victoraș Iacob a semnat pe doi ani cu Iraklis Salonic

Victoraș Iacob a semnat pe doi ani cu Iraklis Salonic (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Iacob va lucra la Salonic cu antrenorul Oleg Protasov, pe care l-a avut și la Steaua, și va fi coechipier cu un alt fost stelist, mijlocașul Nicolae Dică.

"Sunt bucuros că voi juca pentru Iraklis. E o echipă care promite, din ce am văzut la nivelul organizării și condițiilor. Sunt optimist și cred că vom face un sezon bun. Personal, vreau să arăt de ce sunt în stare. Sunt foarte bucuros că voi avea ocazia să fiu din nou coleg cu Nicolae Dică și că voi fi antrenat de Oleg Protasov. Vreau să muncesc cât pot de mult și am mari ambiții aici", a spus Iacob.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici