Victoraş Iacob a debutat ca titular în liga a doua germană

Atacantul Victoraş Iacob a debutat oficial la formaţia FC Kaiserslautern, vineri seară, când a fost titular în partida din deplasare cu Borussia Monchengladbach, încheiată la egalitate, scor 1-1, în etapa a XVIII-a din liga a doua germană, informează Kicker, în ediţia online.

2 afișări
Imaginea articolului Victoraş Iacob a debutat ca titular în liga a doua germană

Victoraş Iacob a debutat ca titular în liga a doua germană

Iacob a evoluat până în minutul 73, când a fost înlocuit cu Jendriksen, şi a primit un cartonaş galben, în minutul 36.

Victoraş Iacob a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu gruparea Kaiserslautern, fiind transferat de la Steaua în schimbul sumei de 500.000 de euro.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici