Victoraş Iacob dă în judecată gruparea FC Kaiserslautern

Atacantul Victoraş Iacob a înaintat o acţiune în justiţie împotriva grupării FC Kaiserslautern, din 2. Bundesliga, prin care contestă rezilierea fără preaviz a contractului său de joc, ca urmare a unei întârzieri nemotivate la reluarea pregătirilor, informează presa germană.

52 afișări
Imaginea articolului Victoraş Iacob dă în judecată gruparea FC Kaiserslautern

Victoraş Iacob dă în judecată gruparea FC Kaiserslautern (Imagine: Mediafax Foto)

Litigiul dintre atacantul român în vârstă de 27 de ani şi FC Kaiserslautern ar urma să fie judecat în data de 11 august, potrivit unui purtător de cuvânt al tribunalului german. La data de 10 iulie, FC Kaiserslautern l-a concediat fără preaviz pe Victoraş Iacob, al cărui contract expira în 2010, pentru absenţe repetate şi nemotivate de la echipă.

Preşedintele FC Kaiserslautern, Stefan Kuntz, a explicat din nou că Victoraş Iacob a fost concediat pentru că "nu şi-a îndeplinit îndatoririle de serviciu". Gruparea germană îl achiziţionase pe Iacob în iarnă de la Steaua Bucureşti, contra sumei de 500.000 de euro şi, din cauza unei accidentări la genunchi, el nu a evoluat decât în două meciuri în returul sezonului trecut al campionatului Germaniei.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici