Victoria Azarenka nu va mai juca în acest sezon

Jucătoarea de tenis Victoria Azarenka (Belarus), locul 25 WTA, a anunţat, duminică, că nu va mai juca în acest sezon pentru a se reface complet după accidentarea de la genunchiul drept, informează L'Equipe.

102 afișări
Imaginea articolului Victoria Azarenka nu va mai juca în acest sezon

Victoria Azarenka nu va mai juca în acest sezon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Acest an a fost foarte greu pentru mine. Am muncit în fiecare zi pentru a-mi reveni, dar nu mă simt la capacitate maximă. Am decis să nu mai joc în acest an, deoarece vreau să revin în forţă în sezonul viitor", a scris Azarenka pe pagina sa de Facebook.

Fostul lider mondial, în vârstă de 25 de ani, nu a câştigat niciun turneu în acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici