Victorie dramatică. Ana Bogdan avansează în turul secund la Monterrey după o revenire miraculoasă

Ana Bogdan (România, 90 WTA) a câştigat dramatic luni seară, în prima manşă a turneului International de la Monterrey, depăşind-o cu 4-6, 6-4, 7-6(5) pe jucătoarea locală Victoria Rodriguez (Mexic, 296 WTA).

2127 afișări
Imaginea articolului Victorie dramatică. Ana Bogdan avansează în turul secund la Monterrey după o revenire miraculoasă

Victorie dramatică. Ana Bogdan avansează în turul secund la Monterrey după o revenire miraculoasă

Bogdan, a 6-a favorită de la Monterrey, a avut parte de un meci extrem de dificil în ciuda locului slab pe care adversara ei îl ocupa în clasament.

Mai mult, românca se impusese lejer în precedentele două întâlniri directe, însă de această dată a fost pusă la grea încercare, triumfând cu mari emoţii, scor 4-6, 6-4, 7-6(5).

Dornică să impresioneze în faţa conaţionalilor săi, Rodriguez a surprins-o pe Ana printr-un tenis foarte curajos. 

Citiţi continuarea articolului pe prosport.ro

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici