Victorie dramatică în grupele Ligii Campionilor. Dinamo Bucureşti câştigă în ultima secundă împotriva PPD Zagreb

  • Dinamo Bucureşti a disputat miercuri seară un meci extrem de important în perspectiva calificării în faza următoare a competiţiei Ligii Campionilor la handbal masculin.
  • Dinamo a obţinut victoria în mod dramatic împotriva campioanei Croaţiei, PPD Zagreb, 29-28, în etapa a 6-a a Liga Campionilor.
900 afișări
Imaginea articolului Victorie dramatică în grupele Ligii Campionilor. Dinamo Bucureşti câştigă în ultima secundă împotriva PPD Zagreb

Echipa lui Xavi Pascual nu a început prea bine meciul împotriva PPD Zagreb şi s-a văzut condusă la o diferenţă de trei goluri în primele minute. Spre finalul primei reprize, dinamoviştii au redus din diferenţă, scorul final al primelor 30 de minute fiind 16-15 în favoarea gazdelor.

Startul reprizei secunde a fost unul dezastruos pentru Dinamo, care nu a reuşit să marcheze timp de 5 minute şi asta le-a permis gazdelor să se îndepărteze la 5 goluri avans.

Însă ultimele zece minute au fost de poveste. Dinamo a reuşit să reducă din diferenţă şi să câştige în ultima secundă de joc printr-o lovitură de la şapte metri.

Următoarele meciuri ale lui Dinamo în Liga Campionilor

  • 24 noiembrie (joi), ora 19:45: Dinamo – Wisla Plock
  • 01 decembrie (joi), ora 19:45: Wisla Plock – Dinamo
  • 08 decembrie (joi), ora 19:45: Dinamo – PPD Zagreb
  • 15 decembrie (joi), ora 19:45: Dinamo – Telekom Veszprem

Clasamentul Grupei A

  1. Telekom Veszprem - 9 puncte
  2. PSG - 8 puncte
  3. Magdeburg - 7 puncte
  4. GOG - 5 puncte
  5. Wisla Plock - 5 puncte
  6. Dinamo Bucureşti - 5 puncte
  7. PPD Zagreb - 3 puncte
  8. Porto - 0 puncte

Dinamo luptă să rămână pe una dintre poziţiile 5/6 care duc în playoff-ul pentru sferturi. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici