Viitorul a învins Dinamo, cu scorul de 4-0 / Proteste ale suporterilor dinamovişti, jandarmii au intervenit

Campioana en titre FC Viitorul a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al etapei a 16-a din Liga 1.

1587 afișări
Imaginea articolului Viitorul a învins Dinamo, cu scorul de 4-0 / Proteste ale suporterilor dinamovişti, jandarmii au intervenit

Viitorul a învins Dinamo, cu scorul de 4-0 / Proteste ale suporterilor dinamovişti, jandarmii au intervenit

Suporterii echipei Dinamo, din Peluza Cătălin Hîldan şi Peluza Sud, au protestat la meciul cu FC Viitorul, scor 0-4, şi au forţat intrarea pe teren, în repriza secundă, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor.

Imediat după golul de 3-0, înscris de Eric, mai mulţi fani de la Peluza Cătălin Hîldan au rupt gardul dinspre tribuna întâi, încercând să se îndrepte spre tribuna zero, dar jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene. De asemenea, echipa medicală a intervenit şi a acordat îngrijiri spectatorilor de la tribuna întâi.

TITLURILE ZILEI

"Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!" şi "plecaţi cu toţii, lăsaţi-ne, Dinamo nu e o afacere!" au fost câteva dintre scandările fanilor echipei bucureştene, care au încercat să intre pe teren. Cel mai contestat a fost finanţatorul clubului, Ionuţ Negoiţă, considerat principalul vinovat pentru situaţia traversată de formaţia din Şosesaua Ştefan cel Mare.

Campioana en titre FC Viitorul a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al etapei a 16-a din Liga 1.

Dinamo – echipă aflată pe locul 7 în acest sezon de campionat – nu a mai câştigat titlul în Liga 1 din 2007.

Au marcat: Aurelian Chiţu 7', George Ţucudean 22', Eric 52', Ionuţ Vînă 80'.

0-1: Aurelian Chiţu rămâne singur cu portarul în urma unei pase perfecte primite din partea lui Ţucudean şi înscrie.

0-2: De Nooijer pătrunde în flancul stâng, îl driblează pe Romera şi centrează în faţa porţii, iar George Ţucudean reia mingea în poartă, de lângă Filip.

0-3: Chiţu centrează din dreapta, iar Ţucudean lasă mingea pentru Eric, care marchează cu un şut pe sub Penedo.

0-4: Ionuţ Vînă marchează, după ce Penedo a respins şutul lui De Nooijer.

În clasament, Viitorul a acumulat 26 de puncte şi a urcat pe locul 5, având un avans de două puncte faţă de Astra, care ocupă ultimul loc de play-off, şi cinci faţă de Dinamo, aflată pe locul 7.

Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Dudea (Nica 46'), Filip - Anton, Nascimento (Şerban 58') - Hanca (Bokila 46'), Costache, Salomao - Nemec. Antrenor: Vasile Miriuţă.

FC Viitorul: Rîmniceanu - Lopez (Horj 76'), Ţîru, Hodorogea, De Nooijer - Cicâldău, Mladen, Ganea (Măţan 81') - Eric (Vînă 76'), Ţucudean, Chiţu. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Filip 69', Salomao 72', Anton 76', Nemec 83', Nica 90'/de Noojier 17'.

Arbitri: Marius Avram (Bucureşti) - Mircea Grigoriu (Bucureşti), Mircea Orbuleţ (Bucureşti); rezervă: Iulian Dima (Bucureşti).

Observatori: Nicolae Grigorescu (CCA), Viorel Anghelinei (LPF).

Stadion: "Dinamo", Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici