Viitorul arată roz pentru Real Madrid

  • Real Madrid şi-a prezentat echipamentele pentru sezonul 2020/2021.
  • Karim Benzema a fost modelul ales de club să prezinte noile tricouri de joc.
  • Madrilenii vor putea purta în premieră noile echipamente la returul cu City din Champions League.
131 afișări
Imaginea articolului Viitorul arată roz pentru Real Madrid

Foto: Instagram

Real Madrid şi-a prezentat noile echipamente. Tricourile de acasă vor fi tradiţionalul „blanco”, iar cele de deplasare vor avea o culoare extravagantă – roz.

Galacticii lui Zidane pot purta pentru prima dată noile echipamente la meciul cu Manchester City din optimile UEFA Champion League. Madrilenii au pierdut meciul tur cu 2-1, iar manşa secundă poate fi anulată după ce Mariano de la Real a fost diagnosticat cu COVID-19

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici