Viorel Cataramă interesat să cumpere Dinamo: Îmi propun ca Dinamo să revină în fruntea fotbalului românesc

Prezidenţiabilul Viorel Cataramă a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că e interesat să cumpere 50.1% din acţiunile clubului Dinamo, oferta fiind deja înaintată. El a afirmat că datoriile pe care clubul le are sunt rezonabile şi că îşi doreşte relansarea acestuia şi revenirea în cupele europene.

1281 afișări
Imaginea articolului Viorel Cataramă interesat să cumpere Dinamo: Îmi propun ca Dinamo să revină în fruntea fotbalului românesc

Viorel Cataramă interesat să cumpere Dinamo: Îmi propun ca Dinamo să revină în fruntea fotbalului românesc

„Eu am văzut astăzi oferta şi am transmis pe Facebook că sunt interesat să cumpăr 50.1% din acţiunile clubului şi am pregătită o scrisoare de garanţie bancară în valoare de 500.000 de euro care să garanteze afacerea. În primul rând îmi propun pe termen imediat, mediu şi lung ca acest club să revină în fruntea fotbalului românesc şi în cupele europene. Îmi doresc ca toţi dinamoviştii, inclusiv galeria, să venină lângă echipă şi să o sprijine în mod direct. (...) A făcut ofertă publică, eu i-am răspuns şi în mod normal începând de mâine ar trebui să începem tratativele, dacă oferta este corectă şi sunt convins că e corectă, nu cred că a fost aruncată sub formă de glumă”, a declarat Viorel Cataramă, pentru MEDIAFAX.

El a susţinut că datoriile pe care Dinamo le are sunt „rezonabile”.

„Este o ofertă corectă. problema nu este valoarea pachetului de acum, ci problema este investiţia care urmează a fi făcută şi toate datoriile care urmează a fi plătite. După cum s-a anunţat, mie mi se pare că datoriile sunt la un nivel rezonabil, pot fi plătite şi clubul poate fi relansat”, a adăugat Cataramă.

Liderul partidului Dreapta Liberală şi-a exprimat dorinţa de a relansa clubul împreună cu Mircea Lucescu, foştii şi actualii dinamovişti.

„Cred că Mircea Lucescu are suficient de multe motive să se întoarcă la prima dragoste şi toţi cei care au fost şi sunt dinamovişti au suficient de multe motive să se întoarcă alături de echipă şi împreună să relansăm echipa”, a mai spus Cataramă, pentru MEDIAFAX.

Şi Mircea Lucescu a declarat că este interesat de clubul Dinamo Bucureşti, după ce finanţatorul Ionuţ Negoiţă a spus că va ceda 51% din acţiuni pentru suma simbolică de un leu.

Ionuţ Negoiţă a anunţat, marţi, că este dispus să renunţe la pachetul majoritar de acţiuni al clubului Dinamo Bucureşti, pentru o sumă simbolică de un leu.

”Decizia mea a fost şi este că pachetul de 51% să îl vând pe un leu. Asta ce înseamnă? Că cei care vin, asta e condiţia, să aducă 500 de mii în societate pentru a aduce la zi datoriile scadente: salarii, furnizori. Cam asta e condiţia”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, Ionuţ Negoiţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici