Viorel Nicoară, împrumutat de la CFR Cluj la Pandurii Târgu Jiu

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că a finalizat documentele pentru împrumutul pe şase luni al mijlocaşului Viorel Nicoară de la CFR Cluj, gruparea gorjeană având posibilitatea de a-l cumpăra pe fotbalist în vară.

296 afișări
Imaginea articolului Viorel Nicoară, împrumutat de la CFR Cluj la Pandurii Târgu Jiu

Viorel Nicoară, împrumutat de la CFR Cluj la Pandurii Târgu Jiu (Imagine: Mircea Rosca - MediafaxFoto)

"Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a semnat azi documentele de transfer ale jucătorului Viorel Nicoară de la CFR Cluj. În această dimineaţă preşedintele executiv al clubului Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pârvulescu, şi directorul executiv al echipei CFR Cluj, Răzvan Zamfir, s-au întâlnit la Cluj pentru a semna toate documentele aferente împrumutului pentru următoarele şase luni al lui Viorel Nicoară la Pandurii Târgu Jiu. Clubul Pandurii Târgu Jiu a ajuns la un acord cu jucătorul Viorel Nicoară în vederea unui împrumut pe şase luni cu opţiune de cumpărare a acestuia la finalul celor şase luni de împrumut", a menţionat sursa citată.

TITLURILE ZILEI

Nicoară are 25 de ani şi a mai evoluat în cariera sa la CSM Râmnicu Sărat şi Victoria Brăneşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici