Visul lui Neymar de a reveni la Barcelona, spulberat: PSG a refuzat ultima oferta a catalanilor

Visul lui Neymar de a reveni pe Nou Camp nu se va realiza, cel puţin nu în această vară. Presa din Spania scrie că PSG a refuzat ultima ofertă a Barcelonei pentru transferul brazilianului.

394 afișări
Imaginea articolului Visul lui Neymar de a reveni la Barcelona, spulberat: PSG a refuzat ultima oferta a catalanilor

Visul lui Neymar de a reveni la Barcelona, spulberat: PSG a refuzat ultima oferta a catalanilor

Gruparea catalană a propus un pachet format din: portughezul Dembele, sub formă de împrumut, transferul cu titlu definitiv al lui Rakitic plus 150 de milioane de euro, plătiţi în rate.

Publicaţiile iberice, Marca şi AS, îi citează pe cei de la RMC Sports cu acest anunţ, în timp ce francezii de la L'Équipe au scris că formaţia partiziană nu a oferit încă un răspuns în ceea ce priveşte propunerea Barcelonei.

Cu toate acestea, PSG a fost clară şi a precizat că ori Barcelona acceptă pretenţiile campioanei Franţei, ori Neymar va juca în sezonul 2019-2020 pe Parc des Princes. Echipa lui Thomas Tuchel le cere catalanilor suma de 170 de milioane de euro, cu plata integrală, plus alţi jucători de-ai lui Ernesto Valverdere.

TITLURILE ZILEI

Barcelona mai are o problemă de rezolvat, să îl convingă pe Ousmane Dembele să plece de pe Camp Nou. În urmă cu câteva zile, agentul portughezului, Mousa Sissoko, a afirmat că jucătorul său va continua 100% în tricoul blaugrana şi în sezonul acesta.

PSG şi Barcelona mai au la dispoziţie trei zile pentru a lua o decizie. Luni, 2 septembrie, se va încheia perioada de transferuri.

Taguri:
neymar,
barcelona,
psg

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici