Vlad Dragomir, după calificarea României U21 în semifinalele EURO: Nu ne mai opreşte nimeni

Vlad Dragomir a făcut o promisiune românilor, după calificarea istorică a naţionalei în semifinalele EURO U21. Mijlocaşul e sigur că România nu mai poate fi oprită de nimeni şi va câştiga turneul final.

301 afișări
Imaginea articolului Vlad Dragomir, după calificarea României U21 în semifinalele EURO: Nu ne mai opreşte nimeni

Vlad Dragomir, după calificarea României U21 în semifinalele EURO: Nu ne mai opreşte nimeni

”Să ne facem ţara mândră, asta vrem. Pentru orice jucător sunt importante calificările acestea, atât în semifinalele EURO cât şi la Jocurile Olimpice. A fost o bucurie mai mare la meciul cu Anglia, pentru că a fost mai greu. Meciul acesta a fost mai uşor, pentru că ambele echipe au fost obosite. Din punctul meu de vedere nu ne mai opreşte nimeni”, a declarat Dragomir, care a vorbit şi despre episodul neplăcut cu prietena lui Manea: ”Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, dar sper să trecem peste şi să facem ce avem de făcut. A fost o neînţelegere, dar nu vreau să vorbesc pentru că nu ştiu exactce s-a petrecut acolo”.

TITLURILE ZILEI

Naţionala de tineret a României s-a calificat în semifinalele EURO U21, după 0-0 în ultimul meci din faza grupelor cu Franţa. În urma acestui egal, România termină pe primul loc Grupa C, cu 7 puncte, urmată de Franţa, cu acelaşi punctaj, dar cu un golaveraj mai slab. Naţionala noastră se califică direct în semifinale, în timp ce Franţa merge mai departe fiind cea mai bună echipă de pe locul secund din cele 3 grupe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici