Vladimir Putin i-a felicitat pe jucătorii Rusiei pentru parcursul de la Campionatul Mondial

Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, a apreciat prestaţia naţionalei de fotbal la Campionatul Mondial şi i-a invitat pe jucători la Kremlin, pentru a discuta desprea realizările acestora.

1016 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin i-a felicitat pe jucătorii Rusiei pentru parcursul de la Campionatul Mondial

Vladimir Putin i-a felicitat pe jucătorii Rusiei pentru parcursul de la Campionatul Mondial

Rusia a fost eliminată din optimi de la Campionatul Mondial, scor 4-3 la penalty-uri cu Croaţia, 2-2 în 120 de minute, iar purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitry Peskov, a dezvăluit cum a decurs comunicarea între Putin şi naţionala Rusiei: „Preşedintele l-a sunat pe Cherchesov, sâmbătă, înainte de meci şi i-a urat succes. După meci, Putin l-a sunat din nou remarcând performanţa reuşită la acest turneu. Preşedintele i-a invitat la un eveniment în care se va face un rezumat al parcursului naţionalei pentru a determina moştenirea lăsată de Rusia în urma Campionatului Mondial”, a declarat Peskov, conform Sputniknews.com.

TITLURILE ZILEI

Prim-ministrul Rusiei, Dmitry Medvedev, a avut cuvinte de laudă la adresa naţionalei: „Vom avea un alt tip de fotbal după performanţa noastră, sunt sigur. Aţi fost grozavi, vă mulţumesc pentru aceste meciuri, în special pentru acesta (n.r. – cu Croaţia). Poate voi spune ceva care sună ciudat, dar e probabil cel mai bun meci din istoria naţionalei de fotbal a Rusiei”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici