Wimbledon 2019 | Rod Laver: Roger îl poate învinge pe Djokovic, este cel mai bun din toate timpurile

Legenda tenisului, Rod Laver (80 de ani) a afirmat, după semifinala dintre Rafael Nadal (33 de ani, nr. 2 ATP) şi Roger Federer (37 de ani, nr. 3 ATP), că elveţianul poate câştiga finala masculină de la Wimbledon.

116 afișări
Imaginea articolului Wimbledon 2019 | Rod Laver: Roger îl poate învinge pe Djokovic, este cel mai bun din toate timpurile

Wimbledon 2019 | Rod Laver: Roger îl poate învinge pe Djokovic, este cel mai bun din toate timpurile

Rod Laver a prezis că Federer va pierde în faţa lui Rafael Nadal, în semifinala de vineri, 12 iulie. Acest lucru nu s-a întâmplat, elveţianul impunându-se în faţa ibericului, cu scorul de 7-6, 1-6, 6-3, 6-4, fapt ce l-a determinat pe Laver să afirme că Roger Federer îl poate învinge pe Djokovic (32 de ani, nr. 1 ATP) în finala Grand Slam-ului britanic.

Rod Laver a publicat, pe pagina personală de Twitter, un mesaj în care lăuda performanţa sportivului elveţian, numindu-l ”cel mai bun din toate timpurile”.

TITLURILE ZILEI

”Prietenul meu bun şi cel mai bun jucător din toate timpurile, Roger- Maestrul necontestat al Wimbledon-ului- a oferit azi una dintre cele mai mari performanţe. Rafa a jucat, de asemenea, un tenis nemaipomenit şi cred că este nevoie de doi ca să faci un clasic”, a fost mesajul postat de legenda tenisului.

Finala dintre Novak Djokovic şi Roger Federer se va disputa, duminică, 14 iulie, începând cu ora 16:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici