Wimbledon 2019. „Sunt disperată să câştig”. Simona Halep, plină de încredere înainte de finala cu Serena Williams: Nu mă gândesc la recordul ei

Jucătoarea de tenis din România, Simona Halep, (27 de ani, nr. 7 WTA) a vorbit despre finala pe care o va disputa cu Serena Williams (37 de ani, nr. 10 WTA), scoţând în evidenţă faptul că se simte foarte încrezătoare în sine.

750 afișări
Imaginea articolului Wimbledon 2019. „Sunt disperată să câştig”. Simona Halep, plină de încredere înainte de finala cu Serena Williams: Nu mă gândesc la recordul ei

Wimbledon 2019. „Sunt disperată să câştig”. Simona Halep, plină de încredere înainte de finala cu Serena Williams: Nu mă gândesc la recordul ei

După victoria împotriva Elinei Svitolina (24 de ani, nr. 8 WTA), cu scorul de 6-1, 6-3, Halep a vorbit despre finala pe care urmează să o dispute cu americanca Serena Williams.

”Am jucat multe meciuri împotriva Serenei Williams şi unele dintre ele au fost foarte echilibrate. Am învăţat din aceste partide că am şansa mea. Acum, sunt convinsă că pot să o înving. Bineînţeles, o respect enorm pentru ceea ce a făcut în tenis şi pentru ceea ce face în continuare, dar mă simt foarte puternică mental. Vom vedea ce va fi, va fi o provocare uriaşă”, a comentat Simona Halep despre adversara ei din finala feminină de la Wimbledon.

TITLURILE ZILEI

Simona a vorbit despre respectul pe care i-l poartă sportivei americane, care a câştigat şapte trofee la Wimbledon.

”Serena a fost unul dintre modelele mele. Să vezi pe cineva că poate câştiga atât de multe titluri aici, pe iarbă, nu are cum să nu te motiveze”, a mai adăugat Simona.

Întrebată dacă este mai motivată să câştige trofeul de la Wimbledon sau să o oprească pe Serena să atingă recordul lui Margaret Court la numărul de Grand Slam-uri câştigate, Halep a răspuns: ”Sunt mai disperată să câştig eu Wimbledonul decât să o opresc pe Serena. Mă concentrez doar pe ce am eu de făcut, nu mă gândesc la recordul ei. Recordurile ei sunt uriaşe deja, dar nu mă interesează în perspectiva finalei. Eu sunt concentrată pe mine, pe ce am eu de făcut.”

”Este o finală grea, dar şi o provocare foarte mare. Mă simt bine, încerc doar să fiu pozitivă şi să dau ce am mai bun. E o senzaţie frumoasă, nemaipomenită, pe care nu o să o uit niciodată. Vreau să mă bucur de acest moment, iar mâine să resetez tot şi să mă concentrez pe finală”, a mai adăugat românca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici