Wozniacki, eliminată din Turneul Campioanelor

Numărul 1 mondial, daneza Caroline Wozniacki, a fost eliminată din Turneul Campioanelor de la Istanbul, unde a pierdut în faţa sportivei din Cehia, Petra Kvitova, calificată în semifinale, la fel ca şi jucătoarea Victoria Azarenka, din Belarus.

166 afișări
Imaginea articolului Wozniacki, eliminată din Turneul Campioanelor

Wozniacki, eliminată din Turneul Campioanelor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Wozniacki a disputat trei meciuri în grupa roşie, cu un bilanţ de două înfrângeri şi o victorie şi nu mai poate ajunge în semifinale, informează AFP.

Ea va încheia al doilea an consecutiv pe primul loc în clasamentul WTA, însă fără să fi câştigat un titlu major.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici