WTA Eastbourne. Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului

Simona Halep (7 WTA) s-a calificat în sferturile turneului de la WTA Eastbourne – simplu, după un meci destul de complicat în faţa unei sportive din Slovenia, Polona Hercog (60 WTA). Partida a durat aproximativ două ore şi s-a încheiat în 3 seturi, scor 6-1; 4-6; 6-3.

490 afișări
Imaginea articolului WTA Eastbourne. Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului

Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului WTA Eastbourne

Halep participă la primul turneu pe iarbă în acest sezon. Eastbourne este o competiţie premergătoare Marelui Şlem de la Wimbledon, iar sportiva noastră îşi face ultimele reglaje pentru o luptă care îi poate trece în palmares al doilea Mare Şlem al carierei. Meciul cu Hercog a fost unul complicat, mai ales în setul secund, pe care aceasta din urmă şi l-a adjudecat.

Simona a început excelent partida şi s-a distanţat, foarte rapid, la 4-0 pe tabelă, graţie a două break-uri consecutive. Până la finalul primei manşe, Hercog şi-a făcut o singură dată serviciul, iar Halep, graţie unui alt break în ultimul game al setului, a închis cu 6-1. Nimeni nu prevestea ce avea să se întâmple în jocul 2. Hercog a intrat mult mai motivată, iar loviturile puternice au împins-o pe Halep în spatele liniei de fund. Totul s-a decis la mijlocul setului şi pe final, când s-au făcut trei break-uri, unul mai mult pentru Hercog, care a egalat pe tabelă după un 6-4.

TITLURILE ZILEI

Românca a dat drumul la lovituri în setul 3. Agresivitatea şi procentajul bun de pe primul serviciu s-au văzut; s-a calificat în sferturi cu un 6-3. În runda următoare, Halep va da peste o jucătoare de top 10 WTA, Angelique Kerber (Germania; 5 WTA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici