Yuko Kavaguti şi Alexander Smirnov au câştigat proba de perechi la CE de patinaj artistic

Cuplul rus Yuko Kavaguti/Alexander Smirnov a câştigat primul titlu european, miercuri seară, la Tallinn, în proba de perechi de la Euro-2010 de patinaj artistic.

24 afișări
Imaginea articolului Yuko Kavaguti şi Alexander Smirnov au câştigat proba de perechi la CE de patinaj artistic

Yuko Kavaguti şi Alexander Smirnov au câştigat proba de perechi la CE de patinaj artistic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ruşii, care au totalizat 213,15 puncte, i-au devansat pe multiplii campioni mondiali şi ai Europei, germanii Aliona Savcenko şi Robin Szolkowy (211,72) dar şi pe compatrioţii lor Maria Muhortova/Maxim Trankov (202,03).

Kavaguti, de origine japoneză, se antrenează din 2006 cu Smirnov. Anterior ea patinat la simplu pentru Japonia, venind în Rusia în 2003 pe care o reprezintă oficial din februarie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici