Ziaristul Valentin Damian a încetat azi din viaţă

Valentin Damian, jurnalist al Gazetei Sporturilor şi unul dintre jurnaliştii care au fondat ziarul ProSport, a încetat azi din viaţă la vârsta de 47 de ani. Profesionist desăvârşit, admirat pentru calmul de care a dat mereu dovadă, pentru luciditatea cu care a tratat de fiecare dată momentele agitate din viaţa sportului românesc, Valentin Damian a semnat chiar primul articol din istoria ziarului ProSport, celebra copertă ”Dinamo ia tot”.

5501 afișări
Imaginea articolului Ziaristul Valentin Damian a încetat azi din viaţă

Ziaristul Valentin Damian a încetat azi din viaţă

”Se întorcea de la un eveniment auto în Băneasa, pentru că asta scria Vali Damian de ani buni: despre maşini şi Formula 1. Undeva în nordul Bucureştiului i s-a făcut subit rău şi un coleg de la "Adevărul" a încercat să-l ducă la spital. "Iniţial a crezut că are un atac de panică, dar la un moment dat şi-a pierdut cunoştinţa". N-au ajuns prea departe şi au chemat un echipaj SMURD. Ambulanţa a venit foarte repede. Medicii s-au străduit să-l resusciteze pe ziarist vreme de aproape o oră chiar acolo, în zona Şoselei Kiseleff. Era în stop cardiac. Echipajul a ajuns la Spitalul Floreasca, unde medicii au continuat să se lupte pentru viaţa lui. Puţin înainte de ora 19:00, doctorii au consemnat vestea care a paralizat redacţia Gazetei şi lumea presei: Vali Damian a murit”, au scris colegii de la Gazeta Sporturilor.

TITLURILE ZILEI

Dumnezeu să te ierte, Frăţi!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici