Zmărăndescu: M-am gândit la sinucidere - VIDEO

Fostul bodygurad al lui Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu a povestit, la Happy Hour, momentele prin care a trecut în cele 29 de zile petrecute la închisoare, recunoscând că la un moment dat şi-a pus chiar problema sinuciderii.

131 afișări
Imaginea articolului Zmărăndescu: M-am gândit la sinucidere - VIDEO

Zmărăndescu: M-am gândit la sinucidere (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Nu e plăcut să te ia poliţia din faţa copiilor. Le-am zis poliţiştilor, vă rog frumos, asta sunt, faceţi ce vreţi, numai nu-mi speriaţi copiii", a declarat Zmărăndescu la emisiunea lui Cătălin Măruţă.

După ieşirea din închisoare, Zmărandescu a rupt orice legatură cu Gigi Becali şi a decis să o ia de la capat. A dat vila şi maşina straină pe un apartament cu trei camere şi a renunţat la salariul imens pe care îl avea.

Cătălin Zmărăndescu spune că nu îl mai angajează nimeni pentru ca numele lui este asociat cu cel al lui Gigi Becali.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie i-a deferit justiţiei, în stare de libertate, pe Gigi Becali, Ştefan Dediu, Cătălin Otto Zmărăndescu, Mihai Mila, Niculae Dumitraşcu, Marcel Popa şi pe poliţistul Romulus Dumitrescu, pentru comiterea a trei infracţiuni de lipsire de libertate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici