Anastase, Zgonea, Roman şi Nicolăescu au primit sfaturi despre spălatul pe dinţi de la copii - FOTO

Deputaţii Roberta Anastase, Valeriu Zgonea, Petre Roman, Ana Birchal, Rodica Nassar, Mihai Sturzu şi ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, au primit, marţi, sfaturi despre spălatul pe dinţi de la copiii veniţi în Parlament de Ziua Mondială a Sănătăţii Orale.

273 afișări
Imaginea articolului Anastase, Zgonea, Roman şi Nicolăescu au primit sfaturi despre spălatul pe dinţi de la copii - FOTO

Anastase, Zgonea, Roman şi Nicolăescu au primit sfaturi despre spălatul pe dinţi de la copii (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Anastase, Zgonea, Roman, Birchal, Nicolăescu şi alţi parlamentari au venit la panoul special amenajat în acest sens pe holul Parlamentului, în faţa şedinţei de plen, unde au semnat pentru diferite sloganuri de genul "Zâmbetul este comoara omului!" sau "Ai grijă de sănătatea dinţilor tăi!".

Preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea a discutat cu unii dintre copii, cărora le-a spus că el are o fiică, mai înaltă decât ei, care are 7ani. "Eu am o fată, care este mai înaltă decât voi şi are 7 ani", a spus Zgonea. "S-a născut înaltă", i-a replicat un băieţel. 

Ministrul Sănătăţii Nicolăescu a fost impresionat de un alt băieţel. "A fost un băieţel care, din punctul meu de vedere, este o comoară de moralitate. Mai rar am văzut un pui de om să ştie ce este aceea o valoare morală. L-am întrebat unde trebuie să semnez. Zice: «N-am voie să vă influenţez». «Eu te rog să-mi recomanzi», i-am spus. Şi zice: «Poate că asta am voie»", le-a povestit  ziariştilor Eugen Eugen Nicolăescu

"Trebuie să ne spălăm pe dinţi. Eu am un copil de 12 ani şi vorbim despre asta", a povestit şi Ana Birchal. 

De Ziua Mondială a Sănătăţii orale parlamenatrii români primesc sfaturi de igenă orală de la copii, în cadrul campaniei "Zâmbeşte România", au precizat organizatorii manifestaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici