Cafeaua micşorează sânii

Trei ceşti de cafea pe zi sunt suficiente pentru ca sânii unei femei să-şi piardă frumuseţea şi volumul, ne avertizeaza specialiştii.

707 afișări
Imaginea articolului Cafeaua micşorează sânii

Cafeaua micşorează sânii

Câteva sute de femei au acceptat să participe la un studiu efectuat de Universitatea Lund din Suedia, oferind informaţii cu privire la măsurile sânilor şi cantitatea de cafea pe care o consumă în medie, pe zi.

Citeşte mai multe despre efectele cafelei asupra sânilor pe www.csid.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici